8
Eddy Vangroenderbeek

Exclusief voor abonnees

WOONVIDEO. In het huis van Bart en Eva schijnt de zon altijd: "Ongelooflijk wat je kunt doen met één pot verf of rol behang”

Zelfs op een grijze dag word je in dit huis spontaan goedgezind. Door de vele kleurrijke muren en accessoires lijkt het alsof de zon er altijd wel een beetje schijnt. "Ongelooflijk wat je kunt doen met één pot verf of rol behang", zegt Eva.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Ongeveer twintig jaar geleden konden Bart en Eva twee aanpalende stukken bouwgrond van zijn grootmoeder kopen. Over welk huis erop moest komen, raakte het koppel het snel eens. "We zijn beiden grote fans van het Verenigd Koninkrijk en hielden in die tijd erg van de typische cottagestijl. In zo'n warme, landelijke woning met verschillende aparte kamers wilden we graag wonen", vertellen de veertigers.

Maar als ze ons rondleiden, valt het op dat het interieur vandaag nog maar weinig cottagetrekjes heeft. "Die zijn zo goed als allemaal beetje bij beetje verdwenen, want onze smaak evolueerde naar een meer hedendaagse stijl. Om het er moderner te laten uitzien, schilderden we bijna al het donkere hout wit en ook sommige meubels kregen een bleek laagje verf."

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marie-claire de bosscher

    zal wel meer dan één pot verf en één rol behang nodig, veel geld ja !

  • Tessa Vandermout

    Dus ze hebben een donker huis gebouwd dat ze daarna overschilderd hebben, idem voor hun meubels. Waar is de logica ???

Lees meer