8
Eddy Vangroenderbeek

Exclusief voor abonnees

WOONVIDEO. In het huis van Bart en Eva schijnt de zon altijd: "Ongelooflijk wat je kunt doen met één pot verf of rol behang”

Zelfs op een grijze dag word je in dit huis spontaan goedgezind. Door de vele kleurrijke muren en accessoires lijkt het alsof de zon er altijd wel een beetje schijnt. "Ongelooflijk wat je kunt doen met één pot verf of rol behang", zegt Eva.

Ongeveer twintig jaar geleden konden Bart en Eva twee aanpalende stukken bouwgrond van zijn grootmoeder kopen. Over welk huis erop moest komen, raakte het koppel het snel eens. "We zijn beiden grote fans van het Verenigd Koninkrijk en hielden in die tijd erg van de typische cottagestijl. In zo'n warme, landelijke woning met verschillende aparte kamers wilden we graag wonen", vertellen de veertigers.

Maar als ze ons rondleiden, valt het op dat het interieur vandaag nog maar weinig cottagetrekjes heeft. "Die zijn zo goed als allemaal beetje bij beetje verdwenen, want onze smaak evolueerde naar een meer hedendaagse stijl. Om het er moderner te laten uitzien, schilderden we bijna al het donkere hout wit en ook sommige meubels kregen een bleek laagje verf."

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • marie-claire de bosscher

    zal wel meer dan één pot verf en één rol behang nodig, veel geld ja !

  • Tessa Vandermout

    Dus ze hebben een donker huis gebouwd dat ze daarna overschilderd hebben, idem voor hun meubels. Waar is de logica ???

Lees meer