6 Het huis is gebouwd op een smal, maar diep perceel.
Grégoire De Poorter Het huis is gebouwd op een smal, maar diep perceel.

Exclusief voor abonnees

WOONVIDEO. Kijk binnen in deze nieuwbouwvilla met verwarmd zwembad aan de Portugese Zilverkust

In plaats van elk een flat kochten de broers Willekens en hun gezin samen een nieuwbouwvilla aan de Portugese Zilverkust. Het vakantiehuis met verwarmd zwembad en mooie tuin is een investering waar de families ook zelf van genieten. “We kunnen het iedereen aanraden”, klinkt het.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het verhaal van de broers Willekens begon toen Erik in bad onze krant las en daarin een advertentie voor een tweede verblijf in Portugal opmerkte. “Ik werd nieuwsgierig toen ik een modern huis voor een betaalbare prijs zag. Het leek interessant als investering, maar ook om er zelf gebruik van te maken. Zoals zo vaak wilde ik graag de mening van mijn broer horen en toen ik hem erover aansprak, reageerde hij al even enthousiast. Nog geen tien dagen later zaten we op het vliegtuig om bouwgronden te bekijken”, vertelt Erik.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jos Vandenbergh

    In Portugal investeren is veel geld verliezen,je wordt gepluimd als toerist eigenaar op alle mogelijke manieren,je hebt niks te zeggen,gerecht werkt met een hoop wetten nog van onder de dictatuur ,je verstaat er niks van en de officiele instanties lachen met je als je hun taaltje niet spreekt.

  • franciscus de baerdemaecker

    Lijkt mij allesbehalve een goede investering, maar daar komen ze nog wel achter.

Lees meer