Eddy Vangroenderbeek

WOONVIDEO. Koppel dacht dat 2de verblijf niet aan hen besteed was, maar vandaag hebben ze een nieuwbouw op het Griekse vasteland (met een prachtig uitzicht)

Meer dan 200.000 Belgen hebben een tweede verblijf in het buitenland. Tinne en Werner werden verliefd op Griekenland en lieten op het vasteland een strakke nieuwbouwvilla bouwen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Toen we op deze plek uit de auto stapten, hadden we onmiddellijk een wow-gevoel. Dat kan ook moeilijk anders, hé? Met de Ionische Zee, de bergen en de bossen is dit een onwaarschijnlijk decor”, vertellen Werner en Tinne aan de eettafel op hun overdekte terras. We hoeven niet eens een seconde rond ons te kijken om hen volmondig gelijk te geven.

Voor de bouw kreeg het koppel een basisplan dat ze aan hun wensen konden aanpassen. “We kozen voor een paar extra’s, zoals een derde slaapkamer souterrain, grote ramen om zowel in de woonkamer als in de slaapkamers van het fantastische uitzicht te kunnen genieten en een buitenkeuken.”

Die laatste heeft een ingebouwde barbecue en een pizza-oven. Een overkapping zorgt voor schaduw, maar elders op het terras van maar liefst 80 m² zijn er voldoende plekjes om te zonnen. “We moeten onszelf soms in de arm knijpen als we hier zitten. We hadden nooit gedacht dat een tweede verblijf aan ons besteed was, maar hier konden we onze droom waarmaken. Het resultaat is zelfs mooier dan we ooit voor mogelijk hielden.”

Meer lezen of hier op vakantie komen? Het volledige artikel staat vandaag in de weekendkrant en in de Pluszone.

24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Verstrepen

    Probeer dat maar eens te verkopen ginder!

  • Jan Deams

    Hmmm Belgen rijk? Kleine zelfstandigen die hier zeuren dat ze hard werken en teveel moeten betalen die hebben meestal in die landen een huis maar zijn niet rijk. Integendeel die zeggen nog dat ze amper verdienen maar check hun huis hier en in het buitenland, luxe auto's, enz enz. Dus Belgen rijk neen.

Lees meer