Eddy Vangroenderbeek

WOONVIDEO: Marijke en Yves toverden doorsnee blokhut om tot knusse lounge én ideale feestplaats met hippe bar

Het weer zit tijdens het verlengde weekend niet echt mee, maar dat betekent niet dat je daarom binnen moet blijven. Steeds meer mensen bouwen in hun tuin een tweede thuis waar ze het gevoel hebben op vakantie te zijn.

In Halle-Zoersel kozen Marijke en haar man Yves voor hun bijgebouw voor een hedendaags-landelijke stijl. Het is eigenlijk een standaardmodel, zoals je er ook bij Makro en doe-het-zelfzaken kunt kopen, dat heel stijlvol gepimpt is. 

”We hebben een zithoek die achteraan dichtgemaakt is om geen wind te vangen en in de ruimte ernaast staat een massief eiken bar die we kunnen afsluiten”, vertelt Marijke die het supergezellig inrichtte met decoratie en heel veel kaarsen.

“Dit is de ideale plek om feestjes te organiseren. En om tot rust te komen. ’s Avonds na het werk wandel ik vaak eventjes tot hier, zelfs in de winter. Het kabbelende water van de fontein en het gefluit van de vogeltjes is erg ontspannend.”

Meer lezen en andere bijgebouwen ontdekken? Het volledige artikel staat in de Pluszone en in onze weekendkrant.

26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • peter destoop

    standaard blokhut? yeah right.

  • alain vandezande

    mag ik jullie erop wijzen dat je zo'n huisjes ook zelf kan bouwen! en als je het niet kan dan moet je dokken! ik heb de mijne gezet in EIK, alles in eik binnen en buiten afgewerkt en dit voor 5000 euro en klein is die niet 8.50 op 3.75!

Lees meer